Головна » 2019 » Березень » 14 » Конкурс «Краща сервіровка стола»
15:24
Конкурс «Краща сервіровка стола»

     Кожному з нас доводиться бути гарним господарем, знати традиції та правила гостинності, вміти правильно та яскраво сервірувати стіл до свят. Сьогодні більшість людей звертають увагу не тільки на різноманітність приготовлених страв, але і на те, як оформлений стіл. Сервіровка святкового столу – це вже половина успіху свята.

   13 березня 2019 року викладачі комісії хіміко-технологічних дисциплін провели для студентів груп ТХД16 і ТХД18С спеціальності «Харчові технології» конкурс «Краща сервіровка стола».

    Учасники показали свою майстерність сервірування столу до сніданку, обіду та вечері, відповідали на питання про правильний вибір і кількість приборів, посуду та скла. А також студенти показали гарні знання зі спецдисциплін при виконанні інтелектуальних завдань.

    Перемогла команда у складі: Паніна Н., Мельнічук Д., Гуріна А., Бережна Д., Мансурова А.

    Проведення конкурсу сприяє формуванню у майбутніх технологів харчування практичних навичок і розвитку інтересу до обраної професії.

 

Переглядів: 93 | Додав: Admin