Головна » 2017 » Листопад » 24 » Конкурс профмайстерності «Кращій кулінар»
07:14
Конкурс профмайстерності «Кращій кулінар»

     Кулінарія – це мистецтво приготування їжі.

   22 листопада 2017 року в коледжу відбувся конкурс професійної майстерності «Кращій кулінар» зі спеціальності 181 «Харчові технології», який провела викладач з дисципліни «Технологія виробництва кулінарної продукції» Погорєлова Л.М..

     Учасниками конкурсу стали: Востріков Євген, Лазник Ганна, Кицмен Марина, Некрасова Даша, Суворов Лев, Смага Карина.

    Конкурсантам треба було з наданого (однакового) набору продуктів створити авторські страви та подати її на розгляд журі. При проведенні конкурсу студенти продемонстрували набуті практичні навички та творчий підхід до майбутньої професії.

     Головою журі був випускник коледжу, шеф-кухар кафе «Теремок» м. Кременна Захаров Володимир.

     Критерії оцінювання включали в себе оцінку смакових якостей страв, їх оформлення, а також підготовку робочого місця, дотримання технології приготування, дотримання правил безпеки праці, норм санітарії та гігієни, використання новітніх технологій.

     Робота журі була дуже складною, бо страви були різні, як за подачею, так і за смаковими якостями.

     Але конкурс -це є змагання на самого кращого фахівця. За сумою балів перемогли:

Лазник Ганна - 1 місце;

Востріков Євген - 2 місце;

Кіцмен Марина - 3 місце.

    У заключному слові, голова журі Захаров В. відзначив високий рівень підготовки учасників до конкурсу, їх фахову майстерність та вміння впроваджувати новітні виробничі технології , а також наголосил, що диво кулінарної майстерності не має меж і ми мали нагоду її спостерігати. Всі учасники конкурсу отримали заохочувальні призи від голови журі та профспілки коледжу.

    Бажаємо всім учасникам конкурсу здійснення мрій та професійних успіхів!

    Так тримати!

 

Переглядів: 119 | Додав: Admin