Головна » 2019 » Жовтень » 11 » Майстер-клас
10:53
Майстер-клас

    Стало вже доброю традицією технологів харчування проводити різноманітні  майстер-класи із запрошенням фахівців з кращих закладів  ресторанного господарства міста та регіону.

    11 жовтня 2019р. група ТХД16 запросила у гості Ернеста  Нещерет, кухара-гарячника  6 розряду з  кафе-бару «The Puzo Pub» м. Сєвєродонецька. Тема майстер-класу  «Виробництво борошняних виробів». Ернест разом з Паніною Наталею розповідали та показували способи приготування тіста, начинок  різних видів пиці та хачапурі по-аджарськи.

     Студенти групи,  за отриманими знаннями,  самостійно виготовили наведені вироби та за дружньою бесідою за чашкою чаю скуштували власноруч випечені вироби.

 

Переглядів: 195 | Додав: Admin