Головна » 2019 » Жовтень » 29 » Майстер-клас приготування м'ясних страв
05:16
Майстер-клас приготування м'ясних страв

     25 жовтня у лабораторії технології виробництва кулінарної продукції для студентів гр.ТХД16 відбувся майстер-клас від кухаря- гарячника 6 розряду кафе - бару "The Puzo Pub" Ернеста Нещерет, . Ернест поділився  секретами приготування м'ясних страв. Під час роботи гість коментував кожну свою дію для того, щоб студенти мали  змогу познайомитись з усіма процесами. Готуючи стейки, розповів про ступені просмаження м'яса. На завершення Ернест побажав студентам творчої наснаги та терпіння в опануванні професії і запросив усіх продегустувати приготовані страви.

 

Переглядів: 91 | Додав: Admin