Головна » 2017 » Грудень » 19 » Майстер-клас з приготування кондитерських виробів
12:25
Майстер-клас з приготування кондитерських виробів

    15.12.2017 в лабораторії «Технологія виробництва кулінарної продукції» відбувся майстер-клас з приготування кондитерських виробів. Астапенкова Кристина поділилась досвідом приготування  торту «Пташине молоко» з майбутніми технологами харчування груп ТХД14 та ТХД16С.

     Студентам дуже сподобались смакові якості та зовнішній вигляд виробу. Вони отримали багато нових знань, цінних порад і корисного досвіду.

    Учасники заходу зробили висновок, що обмін досвідом сприяє підвищенню їх майстерності та професійності.

 

Переглядів: 121 | Додав: Admin