Головна » 2017 » Жовтень » 17 » Майстер-клас з приготування національних японських страв
08:28
Майстер-клас з приготування національних японських страв

     18 жовтня до року Японії в Україні у лабораторії «Технологія виробництва кулінарної продукції» для студентів груп ТХД14, ТХД16С і ТХД17С спеціальності «Виробництво харчової продукції» був проведений майстер-клас з приготування національних японських страв (суші, роли) разом з кухарем-сушістом Удовикою Аленою Василівною. Почесним гостем екзотичного заходу була управляюча кафе «Глобус» Садова Євгенія Станіславівна.

    Під керівництвом майстра японської кухні Удовики А.В. студенти коледжу навчалися готувати японські страви – різновиди суші та роли.

    Студенти не помітили, як пройшов час спілкування з професіоналом, де кожен студент засвоював досвід кулінарної майстерності. Вироби, що були зроблені власноруч, дуже сподобались майбутнім технологам харчування, а особливо їх смакові якості та зовнішній вигляд.

    Безмежно приємним був процес дегустації японських страв, виготовлених власноруч.

     Висока професійна підготовка і працелюбність наших юних технологів дуже вразили управляючу Садову Є.С., і вона запросила студентів після закінчення коледжу на роботу в кафе «Глобус».

 

Переглядів: 129 | Додав: Admin