Головна » 2017 » Жовтень » 4 » Майстер – клас з виготовлення кондитерських виробів
10:43
Майстер – клас з виготовлення кондитерських виробів

     2 жовтня в лабораторії харчових технологій пройшов майстер – клас з виготовлення кондитерських виробів. Студент групи ТХД-14 спеціальності «Виробництво харчової продукції» Востріков Євген захоплюється інноваційними технологіями у приготуванні різноманітних тістечок і тортів. Він неодноразово відвідував заняття у кулінарній школі міста Харкова, де переймав досвід у відомих кондитерів країни, і за своє плідне навчання отримав сертифікати кулінарного майстра – класу. Викладач Погорєлова Л.М. запропонувала Євгену провести для своїх одногрупників майстер – клас з виготовлення двох тортів – «Баннофі – пай» і «Шу з апельсиновим курдом» та цукерки «Аля – Рафаелло», на що він погодився з радістю.

    Майстер – клас Євгена був дуже інтересний, пізнавальний, яскравий, подарував студентам багато позитивних вражень і корисного досвіду. Закінчилося заняття чаюванням зі смачними кондитерськими виробами, виготовленими власноруч.

 

Переглядів: 193 | Додав: Admin