Головна » 2017 » Листопад » 9 » Олімпіада з дисциплін «Технологія виробництва кулінарної продукції» та «Організація виробництва закладів ресторанного господарства»
10:57
Олімпіада з дисциплін «Технологія виробництва кулінарної продукції» та «Організація виробництва закладів ресторанного господарства»

      З метою підвищення якості підготовки молодших спеціалістів, 8 листопада 2017 року була проведена олімпіада з дисциплін «Технологія виробництва кулінарної продукції» та «Організація виробництва закладів ресторанного господарства» серед студентів третього курсу спеціальності 5.05170101 «Виробництво харчової продукції».

    Завдання олімпіади вимагали від учасників високого рівня теоретичних та практичних знань. Впродовж відведеного часу, студенти відповідали на тести та розв’язували практичні завдання.

Переможцями стали:

1 місце – Сердюк Ірина (гр. ТХД15)

2 місце – Мельнічук Валентина (гр. ТХД15)

3 місце – Грицай Сніжана (гр. ТХД15)

 

Вітаємо переможців!

Переглядів: 109 | Додав: Admin