Головна » 2017 » Лютий » 14 » Підсумки практики на отримання робочої професії в групі ТХД14
09:06
Підсумки практики на отримання робочої професії в групі ТХД14

    7 - 9 лютого 2017 року студенти групи ТХД14 спеціальності «Виробництво харчової продукції» складали іспит на отримання кваліфікації «кухар 3-4 розряду».

     Іспит проводився в два етапи:

теоретична частина – письмова кваліфікаційна робота;

практична частина – кваліфікаційна пробна робота.

      Майбутні технологи харчування показали добрі знання з організації робочого місця, дотриманні правил санітарії та гігієни, техніки безпеки, технології приготуванні їжі.

      Оцінювали захист практики Васильєв С.О., провідний фахівець сектору безпечності якості харчових продуктів Управління безпечності харчових продуктів та ветеринарії Головного управління Держпродспоживслужби в Луганській області, а також викладачі спецдисциплін коледжу Погорєлова Л.М., Лавриненко А.Є.

 

Переглядів: 121 | Додав: Admin