Головна » 2017 » Квітень » 7 » Захист курсових проектів спеціальності «Виробництво харчової продукції»
10:48
Захист курсових проектів спеціальності «Виробництво харчової продукції»

     5 і 7 квітня 2017 року студенти групи ТХД14 спеціальності «Виробництво харчової продукції» успішно захистили курсові роботи з дисципліни «Технологія виробництва кулінарної продукції».

     Комісія у складі заступника директора з навчально-виробничої роботи Ковнір Л.І., викладачів спецдисциплін Погорєлової Л.М., Лавриненко А.Є. відмітила достатній рівень підготовки студентів до захисту курсових робіт, а особливо відмінні знання  Стрельцова Максима, Некрасової Дар'ї, Кіцмен Марини, Лазнік Ганни, Гребенюк Світлани.

 

 

Переглядів: 98 | Додав: Admin