Головна » 2017 » Травень » 25 » Захист курсових робіт спеціальності «Виробництво харчової продукції»
06:59
Захист курсових робіт спеціальності «Виробництво харчової продукції»

     23 травня 2017 року відбувся захист курсових робіт з дисципліни «Технологія виробництва кулінарної продукції» студентами групи ТХД16С спеціальності «Виробництво харчової продукції» .

    У процесі захисту курсових робіт студенти переконливо, логічно доповідали про основні результати своєї роботи, підготували презентації, показали високий рівень професійних знань і навичок, які одержали під час вивчення дисципліни, відповідали на питання членів комісії.

    Комісія у складі заступника директора з навчально-виробничої роботи Ковнір Л.І., викладачів спецдисциплін Погорєлової Л.М., Лавриненко А.Є. відмітила високій рівень підготовки студентів Астапенкової Кристини, Насніковой Оксани, Бушной Тетяни, Пушкіной Катерини.

 

Переглядів: 145 | Додав: Admin