Головна » 2018 » Квітень » 18 » Захист курсових робіт спеціальності «Виробництво харчової продукції»
08:08
Захист курсових робіт спеціальності «Виробництво харчової продукції»

     11-12 квітня 2018 року відбувся захист курсових робіт з дисципліни «Технологія виробництва кулінарної продукції» студентами групи ТХД15 спеціальності «Виробництво харчової продукції» .

    У процесі захисту курсових робіт студенти переконливо, логічно доповідали про основні результати своєї роботи, підготували презентації,  показали високий рівень професійних знань і навичок, які  одержали  під час вивчення дисципліни, відповідали на питання членів комісії.

    Комісія у складі заступника директора з навчально-виробничої роботи Ковнір Л.І., викладачів спецдисциплін Погорєлової Л.М., Лавриненко А.Є. відмітила високій  рівень підготовки студентів  Єфімцевої А.І., Кочкіної Д.Ф.,  Оріщенко Д.О., Полякової А.С., Сердюк І.С.

 

Переглядів: 216 | Додав: Admin