Головна » 2018 » Лютий » 20 » Захист практики на отримання робітничої професії в групі ТХД-15
10:17
Захист практики на отримання робітничої професії в групі ТХД-15

     14-16 лютого 2018 року студенти  групи ТХД15 спеціальності «Виробництво харчової  продукції» складали кваліфікаційний  іспит на отримання  3 розряду  кухаря.

   Кваліфікаційний іспит проводився в два етапи:

-практична частина – виконання комплексно-контрольних завдань;

-теоретична частина – письмова кваліфікаційна робота.

   Майбутні технологи харчування показали гарні знання в організації робочого місця, дотриманні санітарії та гігієни, техніки безпеки, правильного добору інвентарю під час приготування різноманітних страв, технології приготуванні їжі.

   Оцінювала захист практики  компетентна  комісія, яка відмітила якісну підготовленість студентів до виконання кваліфікаційних завдань.

 

Переглядів: 183 | Додав: Admin