Головна » 2017 » Червень » 26 » Захист звітів з технологічної практики спеціальності «Виробництва харчової продукції»
11:12
Захист звітів з технологічної практики спеціальності «Виробництва харчової продукції»

     20-21 червня 2017 року студенти групи ТХД14 спеціальності «Виробництво харчової  продукції» захищали звіти з технологічної практики, яка проходила в закладах ресторанного господарства міста та регіону.

     Під час проходження практики студенти закріпили теоретичні знання практичними навичками, поглибили і вдосконалили навички приготування страв і кулінарних виробів, оволоділи робітничою професією кухаря 4-5 розрядів, набули вміння застосовувати ефективні форми і методи обслуговування населення. Майбутні фахівці готували високо якісну продукцію та належно обслуговували, про що свідчать відгуки і оцінки роботи студентів зі сторони керівників закладів ресторанного господарства.

     Оцінювали захист технологічної практики директор коледжу Горелік В.А., викладачів спецдисциплін Погорєлова Л.М. та Лавриненко А.Є..

 

Переглядів: 67 | Додав: Admin