Головна » 2018 » Червень » 25 » Захист звітів з технологічної практики спеціальності «Виробництво харчової продукції»
12:03
Захист звітів з технологічної практики спеціальності «Виробництво харчової продукції»

    22-23 червня 2018 року студенти групи ТХД15 спеціальності «Виробництво харчової продукції» захищали звіти з технологічної практики, яка згідно з навчальним планом проходила в закладах ресторанного господарства міста та регіону. Практика студентів є невід'ємною складовою частиною процесу підготовки висококваліфікованих молодших спеціалістів в коледжі і проводиться на оснащених відповідним чином базах, які відповідають вимогам програм практики.

    Під час проходження практики студенти закріпили теоретичні знання практичними навичками, поглибили і вдосконалили прийоми приготування страв і кулінарних виробів, оволоділи робітничою професією кухаря 3-4 розрядів, набули вміння застосовувати ефективні форми і методи обслуговування населення. Майбутні фахівці готували високо якісну продукцію та належно обслуговували відвідувачів, про що свідчать відгуки і оцінки роботи студентів зі сторони керівників закладів ресторанного господарства.

    Керівники практики від підприємств міста та регіону висловили щиру подяку педагогічному колективу коледжу за якісну теоретичну та практичну підготовку студентів.

    Оцінювання захисту звітів студентів проводила комісія у складі:   заступника директора з НВР Ковнір Л.І., викладачів спецдисциплін Погорєлової Л.М. та Лавриненко А.Є.

    Кращими  були визнані роботи  та захисти Полякової Анастасії, Кольцова Микити, Грицай Сніжани, Риженкової Карини,  Орищенко Дар’ї, Сердюк Ірини, Медвєдєвої Анастасіїта Єфімцевої Анастасії.

 

Переглядів: 127 | Додав: Admin